Zoeken naar niks moet

Uw zoekactie voor niks moet leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Vast contact 58 jaar Antwerpen - Mol
Geregeld afspreken
Hallo, ik ben een vijftiger en reeds geruime tijd op zoek naar een vast contact, iemand waar ik regelmatig mee kan afspreken, bij voorkeur overdag. Op seksueel vlak ben ik vrij ruimdenkend waardoor veel mogelijk is, veel kan, maar niets moet. Je leeftijd is niet zo belangrijk, hygiëne en discretie daarentegen wel. Regio Turnhout, Mol, Geel, Kasterlee. Bij interesse geef ik graag meer informatie.  
gisteren
Just bi 50 jaar Vlaams-Brabant - Halle
Bischierig
Al een hele tijd op zoek naar een vast contact , eigenlijk meer een goede vriend die in de buurt woont en me kan ontvangen om samen te genieten van soft sex om te beginnen. Talloze advertenties later en 3 keer voor een faker voor niets naar een adres te rijden , moet ik vaststellen dat het niet zo makkelijk is om een sexbuddy of FWB, zoals dat hier ook wel genoemd wordt , te vinden. Dus probeer ik het nogmaals : bischierig hetero zoekt een onervaren sexbuddy om af en toe af te spreken iemand die ook dezelfde interesses heeft en ook wel eens wil afspreken zonder dat het enkel sex moet zijn. Discretie en hygiëne zijn een must . Ben je niet ouder dan 50 jaar, liefst slank , niet-roker , intiem geschoren en ook onervaren zoals mezelf stuur me dan een berichtje. Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen . Enkel reacties met stats, en een beetje uitleg over je interesses en wilde fantasieën en intieme foto(s) krijgen antwoord Mijn stats zijn 50/174/90 17*5.  
Bi bot 43 jaar Antwerpen - Merksem
Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Ik zoek een oudere man die ook nog niet veel ervaring heeft met mannen en die top is. Jij moet wel kunnen ontvangen regio antwerpen en ook graag experimenteren. Ik sta voor alles open maar wel enkel safe. Mij neuken, ik u pijpen. Mij betasten of met dildo spelen. Reageer met een foto van je pik of speeltjes en wat je wil doen met mij  

Zoek oudere top 60+ liefst nog niet veel ervaring
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
Datum staat dus vast! Mijn speeltje is een 40-er, geen baard geen snor geen borsthaar en geen schaamhaar. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op afgelegen parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is! Kan uitgebreid worden want dit zal ik regelmatig organiseren! Hij denkt trouwens dat er maar 2 man komt, geile surprise!!!  

Di 21/5 deel ik mijn speeltje , nog slechts 2 plaatsen!
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gezocht
Welke jonge gast (18-30 jr.) wil zich graag eens laten afrukken (niet pijpen)? Je moet slank en hygiënisch zijn en kunnen ontvangen. Ik ben zelf 50 jaar en slank. Ik kom discreet langs, regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik verwacht niets terug, bij mij hoef je niets te doen. Ik blijf gekleed of niet, zoals je wilt. Bij interesse, laat maar weten en stuur een beetje info mee van jezelf. Graag alleen reageren als je aan de voorwaarden voldoet.  

Gezocht
gisteren
Xxx 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Fun
47 versa zoekt leuke date waar veel kan en niets moet. Bot, top of versa welkom. Pijpdate kan ook. Openminded. Doe gerust voorstel. Ik ontvang.  
gisteren
Stein 47 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Lekker pijpen
Wie mag ik lekker komen pijpen en aan zijn ballen likken. Ik pijp graag en jij moet alleen in mijn gezicht of mondje spuiten na een lekkere pijpbeurt.  
Peter 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
seksplezier
Welke tops komen langs deze namiddag of morgennamiddag om me te gebruiken, veel kan, niets moet ... van soft tot ... reageer met stats kicks en foto.  

seksplezier
gisteren
Jongeman 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Klasse jongeman! Op zoek naar een rijper bi maatje voor fun.
Hallo, ik ben een stijlvolle jongeman van 28 1.75 66kg die graag geniet van het leven en daarbuiten wil ik iemand leren kennen waar een klik is tussen ons. Ik ben op zoek naar een rijpere zakenman die ook zelfstandig is als ik. Ik ben voor veel te vinden als de klik er is. Dus veel kan niks moet maar daarbuiten zoek ik echt iemand om samen leuke momenten te bevelen, zoals , samen op reis gaan samen bi trio’s met vrouwen, samen met ons tweetjes leuke geile dingen doen ook weekendjes weg gaan samen op reis gaan en zo voort! Enkel bi mannen die verzorgd zijn en zelfstandig zijn tussen de leeftijd van 55 e 64. Graag reageren met een gewone foto en jou stats aub. Voor de juiste klik is de afstand geen probleem.  
gisteren
Dennis 49 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Zoek man om jou te verwennen bij mij thuis
Wie mag ik masseren en verwennen ? Pijpen rimmen in discretie Slikken kan indien je wenst .niks moet eerlijk bespreekbaar Iemand zin straks ? Geef stats en geen fotogedoe Wie komt !  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10